Klubnyheder

Træning i Lif Løb & Motion fra torsdag d. 26. nov. og foreløbig 4 uger frem

26. november 2020, 14.34

Da forsamlingsforbuddet er blevet forlænget, foreløbig frem til d. 13. dec., har vi valgt at lave holde fast i de nuværende programmer, mødesteder og retningslinjer, som er specificeret nedenfor.


Mødesteder tirsdag, torsdag og lørdag:

Tidligere løbeskole:  mødes fortsat ved hallen: 

  • Gruppe 1 ved hovedindgangen
  • Gruppe 1+ ved nede bag ved hallen


Gruppe A-B: Mødes på p-pladsen udenfor Lystrup kirke


Gruppe C-D: Mødes på den asfalterede plads (cirkuspladsen) ved den store plæne nedenfor Lystrup kirke. Grupperne mødes i hver deres ende af pladsen, således at der er rigtig god afstand mellem hver gruppe á maks. 10 personer.

Gruppe E/F: Mødes på ved trailerparkeringen v. Elstedhøj lige over for Lystrup hallen.


Vi i træningsudvalget opfordrer alle til selv at være opmærksomme på at holde afstand til hinanden og skulle der vise sig, at der i en gruppe møder flere end 10 personer op, at man så inddeler sig i to grupper, som holder tydelig afstand til hinanden.

Træningsudvalget består af 4 trænere – Poul, Nina, Laila og Annie. Vi vil, så vidt muligt, være én af os repræsenteret i hver af grupperne C-D-E-F. Derudover opfordres alle, uagtet om der er en træner til stede eller ej, selv at lave lidt opvarmning inden man tager hul på dagens programJ. For at undgå skader, er opvarmningen ekstra vigtig nu, hvor vi går den kolde tid i møde.


Programmer for træning tirsdag og lørdag

Vil være at finde på Facebook og på klubbens hjemmeside. Der vil dog ikke være forslag til ruter.


OBS!: Da der lørdag morgen ikke er så mange, som de andre dage, er det blevet besluttet, at alle grupper mødes ved indgangen til hallen om lørdagen. Kommer der mere end 10. deler man op i to grupper, hvor den ene gruppe går ned bagved hallen.

Intervaltræning torsdag

Der vil, så vidt muligt, være en træner til stede, som tovholder på dagens intervaltræning, men skulle det ske, at der ingen træner er, bedes man selv holde sig orienteret om dagens interval program, som vil være at finde på Facebook (Lif Løb & Motion), samt på her på siden

Intervaltræningen vil  foregå forskellige steder rund omkring i Lystrup og i grupper á maks. 10 pers.


Print evt. planen med interval program for de næste 4 uge + tempopace oversigt (se nedenfor).


Særligt for gruppe 1 og 1+ (tidligere løbeskole) er, at der løbes almindelig 5 km ture om, også om torsdagen.

Så ingen intervalløb endnu for de to grupper.Det var alt for denne gang fra træningsudvalget. Vi glæder os til mange gode løbetimer både sammen og hver for sigJ

De bedste hilsner

Poul, Nina, Laila T. og Annie