Klubnyheder

Vigtig Corona nyt fra Træningsudvalget

26. oktober 2020, 09.12

Træning i Lif Løb & Motion fra tirsdag d. 27. okt. og foreløbig 4 uger frem

 

I Lif Løb & Motion følger vi nøje DGI´s anbefalinger om afvikling af idrætsaktiviteter i en tid med Corona. DGI´s anbefalinger er udarbejdet på baggrund af myndighedernes anbefalinger og lovkrav.

 

Hvad anbefaler DGI?

Der er grønt lys til både indendørs og udendørs idræt. Men forsamlingsforbuddet er sænket. Det betyder, at vi fra mandag d. 26/10 kun må mødes i grupper á 10 personer. Ja der er en undtagelse for børn og unge under 21 år, hvor man fortsat må være op til 50 pers. Samlet, men alders gennemsnittet i vores skønne løbeklub, kan vist ikke forsvare, at vi går under den regelJ.

 

Hvordan håndterer vi det?

For at undgå at vi mødes mere en 10 personer, varmer op og løber mere en 10 personer samlet. Vil der fra på tirsdag d. 27. okt. være følgende ændringer:

 

Løbeskolen: mødes fortsat ved hallen:

- Gruppe 1 ved hovedindgangen

- Gruppe 1+ ved nede bagved hallen

 

(Her vil det på forhånd være besluttet, hvilke trænere, der løber med hhv. den ene og anden gruppe)

 

Gruppe A-B: Mødes på p-pladsen udenfor Lystrup kirke

 

Gruppe C-D: Mødes på den asfalterede plads (cirkuspladsen) ved den store plæne nedenfor Lystrup kirke. Grupperne mødes i hver deres ende af pladsen, således at der er rigtig god afstand mellem hver gruppe á maks. 10 personer.

 

Gruppe E-F: Mødes på p-plads overfor hallen (Trailerparkeringen v. Elstedhøj).

Vi i træningsudvalget opfordrer alle til selv at være opmærksomme på at holde afstand til hinanden og skulle der vise sig, at der i en gruppe møder flere end 10 personer op, at man så inddeler sig i to grupper, som holder tydelig afstand til hinanden.

 

Træningsudvalget består af 4 trænere – Poul, Nina, Laila og Annie. Vi vil, så vidt muligt, være én af os repræsenteret i hver af grupperne C-D-E-F. Derudover opfordres alle, uagtet om der er en træner til stede eller ej, selv at lave lidt opvarmning inden man tager hul på dagens programJ. For at undgå skader, er opvarmningen ekstra vigtig nu, hvor vi går den kolde tid i møde.

 

Programmer for træning tirsdag og lørdag

Vil være at finde på Facebook og på klubbens hjemmeside. Valg af rute er op til den enkelte gruppe selv at fastlægge.

 

Intervaltræning torsdag

Der vil, så vidt muligt, være en træner til stede, som tovholder på dagens intervaltræning (men skulle det ske, at der ingen træner er, bedes man selv holde sig orienteret om dagens interval program.

Programmet er lagt for 4 uger ad gangen og ses af nedenstående program, som også vil være at finde på facebook. Intervaltræningen vil også foregå forskellige steder rund omkring i Lystrup og i de samme førnævnte grupper á maks. 10 pers. På interval torsdage er mødestedet det sted, hvor man skal løbe interval (eks. d. 29/10 mødes gruppe E ved Birkebakken, hvor der skal løbes intervaller):
Lys i mørket

Håber vi på, både ift. Covid-19 og en forhåbentlig snarlig vaccine. Vi skal dog også selv sørge for at lyse op i mørket, så vi kan ses og færdes sikkert i trafikken.

Derfor er det fra på tirsdag d. 26. okt. at vi skal huske refleksvest, lys og andet, der gør os synlige for vores medtrafikanterJ

Det var alt for denne gang fra træningsudvalget. Vi glæder os til mange gode løbetimer både sammen og hver for sigJ

 

De bedste hilsner

Poul, Nina, Laila T. og Annie