Klubnyheder

Nyt fra træningsudvalget

30. juni 2020, 20.26

Kære Alle,

 

Snart starter sommerferien for rigtig mange. I Lif Løb og Motion holder vi jo aldrig rigtig ferie😊, men der vil helt sikkert forekomme dage, hvor der er færre til træning.  Der vil dog altid være forslag til ruter m.v. at finde på vores hjemmeside eller  FB gruppe (Hubben). 

 

Samtidig ved vi jo, at løbesko ELSKER at komme ud og opleve verden, som for rigtig mange i år bliver Danmark. Mon ikke Per laver en lille konkurrence på FB, hvor vi, ligesom sidst år, kan poste billeder og gætte steder i Danmark🤔.

 

Hvad skal der ske når vi starter op efter ferien???

 

Første officielle træningsdag efter ferien er tirsdag d. 4. august. Træningsstrukturen vil ,fra den dag, være en lille smule anderledes og ændret således:

 

Tirsdag:  Maks. 60 minutters varieret træning i grupper fra A - F eller ikke varieret træning

 

Efter fælles opvarmning vil de, der ikke ønsker varieret træning, blive sendt afsted ud på ruten. Herefter inddeles i grupper A-F for varieret træning. 

 

Torsdag: intervaltræning som vi kender det 

 

Lørdag:   60 - 90 min. løb i følgende tempogrupper: 

 

A: 4:40 - 4:50

B: 5:10 - 5:20

C: 5:35 - 5:45

D: 6:00 - 6:10

E: 6:30 - 6:40

F: 6:50 - 7:00

 

Lørdagstræning med brunch        

 

Sæt kryds i kalenderen X lørdag d. 8. august, hvor du inviteres til ekstra træning med efterfølgende brunch. Vi mødes ved hallen kl. 8.30 og efter endt opvarmning løber vi op til fodboldbanerne, hvor vi træner løbeteknik, fartlege og diverse styrkeøvelser for hele kroppen. 💪. Det bliver MEGA sjovt, så glæd dig😁.

 

Herefter vil der blive serveret brunch (sted herfor følger når vi nærmer os). Der vil ligeledes komme en invitation for tilmelding til brunch😊.

 

Såfremt der er spørgsmål eller bemærkninger til ovenstående, er du velkommen til at kontakte træningsudvalget, enten på mail eller ved personlig henvendelse. På tirsdag d. 30. indledes træningen også med introduktion af den nye struktur, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål.

 

 

I Træningsudvalget glæder vi os til en "ny sæson" efter sommerferien og ønsker alle en fantastisk sommer😎☀.

 

Allan B.

Ulrik 

Annie