Klubnyheder

Løb dig I Form med Løb & Motions mange glade løbere

28. september 2022, 20.27

Vi mødes til fælles opvarmning hver tirsdag og torsdag kl. 17 og lørdag kl. 8.30 ved Hallen.

Opvarmningen kalder ofte smilene frem (nogen kan godt fnyse lidt), når trænerne liige synes, der skal fem ekstra armbøjninger til inden vi skal sendes ud på løbeturen. Al opvarmning sker for at styrke muskulaturen og varme leddene op, så man undgår skader. Alle i klubben kommer afsted på løbetur med en træner eller tovholder.

Alle os der møder op til træningen (også selv om vi ikke alle kommer til alle træninger) glæder os til at stille til start i de mange løb henover efteråret hvor der kommer nummer på trøjen.

Klubbens arrangementsudvalg melder ud til alle hvilke løb, der er mulighed for at deltage i for det kontingent man allerede har betalt for at være medlem af løbeklubbben.

Det vil sige, at man kan stille op til mange løb uden egenbetaling, eneste krav er at man stiller i den røde trøje med logo.

Læs hele artiklen i september udgaven af LIF-Nyt