Klubnyheder

E-gruppen på tur til Brabrand stien

14. april 2021, 08.53

I klubben løber vi mest stierne tynde i Lystrup og omegn til vores træninger tirdag, torsdag og lørdag. Men engang i mellem tager klubben eller de forskellige grupper  ud til andre steder i det østjyske for at løbe.


I tirsdags havde E-gruppen planlagt en tur til Brabrand stien. Vi var 8 løbere fra gruppen der tog afsted.
En tur på 9 km på den østligste del af stien.


Turen startede ved stien overfor Frejasvej. Derfra gik turen forbi de 3 broer, videre af stien langs jernbanen hen til og under broen ved Ringvejen. Turen fortsatte hen over andebroen og forbi haveforenenen Sølyst og derefter på grusvejen der fører tilbage til Ringvejen. Vi krydsede atter Ringvejen og løb langs Eskelunden, frem til lige før de 3 broer. Her er der en trappe op der lige skulle forceres.Efter trappen forsatte turen på stien der går under Ringgadebroen. Her kom vi igennem det nye Brokvarter der er underopførelse. Sidste del af turen var det stykke af Brabrand stien der går langs Ceres Byen og Åparken.

Vejret var fint til turen, der var en del vind, som vi ikke mærkede så meget til, på grund af den læ træerne gav. Og endelig var turen ret flad bortset fra trappen.


Vi var nu ikke de eneste der havde valgt tirsdag eftermiddag til en tur på Brabrand stien. Vi møde mange andre, både løbere, gående og cyklister. /Per